TJÄNSTER

TJÄNSTER


Behöver du en professionell presentation eller film av hög kvalitet? Jag kan hjälpa dig. Med min expertis inom visuellt tilltalande material skapar jag imponerande resultat genom kort och film. Med hjälp av program som bl.a. Photoshop, Illustrator och Fotomagico kombinerar jag olika visuella element till en attraktiv och sammanhängande film eller presentation. Oavsett vilken enhet du vill visa materialet på anpassar jag det efter dina behov. Med mina professionella verktyg och dedikerade arbete levererar jag högkvalitativa resultat som överträffar dina förväntningar. Kontakta mig gärna om du är intresserad av mina tjänster eller har frågor. Jag ser fram emot att samarbeta med dig och skapa imponerande presentationer och filmer.

FOTO UPPDRAG


Jag specialiserar mig på att ta professionella foton av olika ämnen och motiv. Oavsett om det handlar om att fotografera din bil, häst, gård eller skapa vackra familjefoton, är jag här för att hjälpa dig. Jag erbjuder skräddarsydda fotograferingstjänster som kan fånga ögonblicken och skapa minnesvärda bilder.

Jag levererar bilder av hög kvalitet som speglar din vision och personlighet. Jag strävar efter att fånga de unika detaljerna och skapa bilder som berättar en historia.

Kontakta mig gärna för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Jag kan ge dig mer information om mina priser och skapa ett skräddarsytt uppdrag för att möta dina fotografiska behov. Jag ser fram emot att samarbeta med dig och skapa minnesvärda bilder som du kan bevara och dela med stolthet

Foto Kurs med Marcus Johansson

våren 2021, Läs mer